Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Zavar titeket ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavar titeket ha a barátnőtök okosabb nálatok?

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 18:31
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Az sem mindegy, hogy mit értesz "okos" alatt. Lexikális tudást, vagy józan paraszti eszet (azaz problémamegoldó kézséget). :)
2016. dec. 15. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt ha nekem el mondja az ókor történelmét pillanatok alatt az is okos meg az is ha megold egy olyan matematikai egyenletet olyan műveletekkel amiről csak hallott de logikai úton át gondolta az is más. Nálam mondjuk fél előny de egyáltalán nem hátrány. Mert az durva tud lenni amikor mondod neki hogy 1+1=2 és el kell magyarázni hogy miért 2 az ilyeneket nevezem osztálytársnak.
2016. dec. 15. 21:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Bírnám, ha tényleg intelligens lenne, vagy akár csak szimplán művelt. Persze ehhez nem buliba kéne járnom, hogy ilyet találjak, hanem könyvtárba, vagy bárhol máshol kellene próbálkozni.
2016. dec. 15. 23:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem az zavar, ha butább, mint én..

Okosabb legyen, csak ne okoskodóbb. Amúgy meg az okosság elég bő kifejezés.

17/F

2016. dec. 16. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!