Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit esznek a haveromon ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a haveromon ennyire a csajok?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva kicsit irigy vagyok rá :D, de ezt meg is mondtam már neki.

Igazából akkor szerez csajt amikor akar, amit viszont nem értek hogy hogyan csinálja.

Múltkor is kettő csajjal jött el helyre velem, mindenki őt nézte hogy biztos ,hogy nem normális meg engem kb , hogy mi a szart keresek ott. Kivülről irigylésre méltó komolyan mondom az élete.

Egyébként eléggé jól ismerem őt, és tudom hogy amúgy egy kocka :D komolyan egésznap otthon van , és játszik egyedül van folyamatosan. Sokszor beszélgettem vele, és elmondása szerint nagyon magányos meg már kivan a f**a mindennel,depis de akkor mégis miért keresi ennyire a lányok társaságát?

A volt csajával aki egyébként nekem is bejött(ő ezt leszarta) is 1 hónapot volt együtt, és kb azért "tartotta", hogy párszor lecumizza.

Egyébként elég nagy híre van a városban,sokan ismerik és hát tényleg azért van egy saját stílusa de nem az tipikus mai fiatal bunkó pö*s.Olyan 190 cm magas jó alkatú srác...tényleg nem nézki szarúl (nem azért, mert bu*i vagyok, hanem tény).

Egyébként meg tényleg úgymond semmi különleges nincs benne,csak így valamiért húznak/mennek hozzá a csajok az érzelmeikről szokott velük beszélni (egyébként ezt elég ügyesen csinálja), de akkor sem értem komolyan :D

Van egy ilyen "gyertek ide megéri" kisugárzás amit csak a nők éreznek, vagy mi?

Egyébként nem bánom, hogy a haverom mert rohadt sokat lehet tőle tanulni csak úgymond furcsa nekem ez az egész! Mert alapból nem ilyen csajozós fajta, szóval értem.

24f24f :D

2016. dec. 13. 10:33
 1/5 anonim válasza:
Hali nekem is van egy ilyen haverom és én arra jutottam, hogy a külső laza viselkedés, jó gesztusai és az hogy sportol az teszi ilyenné:D az meg hogy alapból jóképű az pedig csak plusz. Szten ők erre születtek, nekem sokszor nehéz a haverom társaságában lenni pont ezek miatt, nem tom ő mennyire érezheti magát "különlegesnek", amiért vhogy jobban odafigyel ezekre a dolgokra :D 20/20f
2016. dec. 13. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul nem talál egy normális csajt akivel ki tudna alakítani egy hosszú távú kapcsolatot. Ez inkább érzelmi/értelmi hiányosságokra utal, és nem éppen pozitív tulajdonság.
2016. dec. 13. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazából nekem a bátyám ilyen. Csak.. nem is értem mit esznek rajta:D

Ennyire minden a kocka has? Egész nap otthon játszik, kockul, az iskolát is ott hagyta ez miatt, se szakmája, se munkahelye. És már lassan 20 éves..

De egyébként nem tudom, hogy a lányok nem veszik észre, hogy milyen egy visszataszító feje van? :D mármint nem az, hogy nagykn csúnya, inkább szokatlan, fura. Szokásai is nagyon idegesítőek, lányokkal elég sz@rul bánik.

De hát a nőknek ez kell. Például a csaj a tesómnak:

-"elmegyünk eszünk egy hambit a sarkon??:)) fizetek csak gyere el:)"

-"dehogy megyek, nem látod hogy jatszok?-.-"

De mégis minden lány oda van érte. Még akkor is ha egyáltalán nem érdekli. Azt a fél-mikrofon hajat meg nem is értem:Dd

Tehát vannak ilyenek, ezt megkell szokni. A lányoknak ezekszerint a bunkók, nemtörődöm veled jönnek be. A lényeg, hogy legyen kocka has.

2016. dec. 13. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos a jóképűsége, meg a kiállása miatt.
2016. dec. 14. 22:00
 5/5 anonim válasza:
Na mire jutottál? :D
2016. dec. 29. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!