Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ki mit gondol az idosebb pasikrol?
1 te beteg faasz.
Veled egyidős nő vagyok, egy 14 éves fiú max. csókolommal köszönjön...Mekkora beteg állatok vannak, istenem.
# 3
De egy négerre nem ezt mondanád!
A mai csajoknak a nyálas teszetosza mamahoteles kisfiúkák az istenkirály, ne álmodozz!
Nagyon kevés van akinek felnyílt már a szeme és rájött, hogy velük nem fog tudni mit kezdeni.
31/F
És 5ös szerinted ma csak ilyen fiúk léteznek a korosztályban? Akinek meg felnyílt a szeme az egy tizenx évvel idősebb férfit választ? Hagyjuk már...van mindenféle fiú az összes korosztályban, az hülyeség hogy ma nyámnyila mindenki, a 30asok meg mind tökéletesek.
Amúgy a kérdésre válaszolva, párkapcsolat nekem nem igen menne olyannal aki 10+ évvel idősebb nálam (akit érdekel részletezem miért), még akkor se ha mondjuk megtetszik, mert olyanra már volt példa. Szóval jobb szeretem a velem kb egyidőseket, pont max nincs, sok mindentől függ. De nem gondolok semmi különöset róluk, ahogy senkiről se, ha csak a korát tudom. 19l
Azert kerdem, mert ismerek egy illetot aki 35 es mindig 14-16koruli csajokkal van.
Mit esznek rajta? Ronda, buta, diplomaja sincs, nem is keres sokat.
A vicc hogy volt amikor ketto csajt aki egy osztalyba is jar az egyikkel csalta a masikat, tehat nem is huseges. Meg folyton fuvezik is!
Na hát akkor én sem értem.
Ám 14 éves lány vagyok, és nálam 17 év a max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!