Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 4 évvel idosebb barátno?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 évvel idosebb barátno?

Figyelt kérdés

Vélemény?

15/F 19/L

2016. aug. 2. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Öm ügyes vagy?
2016. aug. 2. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
A szerelemben nem számít a kor :)
2016. aug. 2. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Kicsit furcsa :-D de ha tényleg egy ennyi idős lány szeret téged akkor te tudsz valamit xD :-) Úristen mennyire amatőr voltam én ennyi idősen. De a boldogság és a pár együttléte nem függvénye a kornak. Egyik legjobb példa erre mi a barátnőmmel xD Van köztünk egy kis különbség. Egy egészen apró különbség xD
2016. aug. 4. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
#3 Milyen különbség? 22F / 72N?
2016. aug. 4. 10:27
 5/6 PR04 ***** válasza:
100%
ne legyen akadály voltam hasonló helyzetbe és ebbe semmi furcsa nincs csak ne lógj folyton rajta de legyél vele más extra dolog nincs mire figyelned kell csak az hogy legyél olyan mint mindig :D
2016. aug. 19. 09:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen 27 éves barátnőm volt, nem rövid ideig. Ha szeretitek egymást, nem számít a kor.
2016. okt. 1. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!