Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAK NORMALIS VALASZOKAT!?
Figyelt kérdés
Kerlek segitsetek , ma a baratommal kicsit "tovabbhaladtunk"
ugy volt hogy nem tette be a micsodajat csak a puncimat "simogatta vele" es felek hogy johetett ki elovaladek ...igy lehetek terhes? TENYLEG FONTOS😣
2016. dec. 12. 19:58
1/19 anonim válasza:
ha nem rakta be és nem élvezett el, akkor nem lesz baj, emiatt ne stresszelj :) azért gondolom mondanom sem kell hogy ha megtörténik akkor védekezés stb...
2/19 anonim válasza:
Ha befolyt a hüvelyedbe, akkor igen, lehetsz terhes.
3/19 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm:))
Nem tudom hogy befolyt e azt se tudom hogy j
2016. dec. 12. 20:03
4/19 A kérdező kommentje:
jott e ki *
2016. dec. 12. 20:03
5/19 anonim válasza:
Csainalj egy terhességi tesztet, de vigyázz, hogy anyadek nehogy megtudják. Csak a teszt mondhat biztosat.
6/19 A kérdező kommentje:
hozza tennem hogy szuz vagyok
.
2016. dec. 12. 20:09
7/19 anonim válasza:
tesztet csak akkor csinálj, ha elmarad a mensid, úgyis csak akkor mutatna bármit is!
8/19 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes, ahhoz be kell, hogy rakja, nem tud kívülről befolyni a méhedig. Most már kezdjetek el védekezni, mert legközelebb berakja. 35/N
9/19 anonim válasza:
Az oké, de ha befolyt a sperma, akkor az megtermékenyíthet
10/19 A kérdező kommentje:
de nem jott ki sperma , elovaladek lehet jott ki de az se biztos
2016. dec. 12. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!