Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy ennyi idot toltunk egyutt?
Sziasztok
Miota osszejottem a baratnommel (8honapja), azota minden nap talalkozunk. Kb eddig 15 napehetett hogy nem talalkoztunk (nyaralas miatt). Ill 7 honapja egyutt alszunk. Szoval mondhatni olyan a kapcsolatunk a legelejetol fogva mintha egyutt elnenk.
Viszont en mar picit kezdem unni. Ha vele vagyok neha az az erzesem hogy jobb lenne ha nem lenne itt mert unom. Viszont ha nincs velem akkor nagyon hianyzik es azt varom hogy velem legyen.
Nektek is volt mar hasonlo?
Ez egy nagyon jo kerdes. 5percre lakunk egymastol es mivel nyaron sok szabadidonk volt, bennunk maradt ez a nonstop egyuttlet.
Igazabol nem mindig zavar, de mikor igen akkor szivesebben egyedul lennek h csinaljam a sajat dolgaim.
Felvetem majd h picit adjunk nagyobb teret egymasnak.
Mi masfel eve vagyunk egyutt es egy eve lakunk egy fedel alatt.:) sose volt ilyen problema hogy untam hogy ott van mellettem.
Viszont egy elozo parommal hasonlo erzeseim voltak. O csak 2 honapig lakott nalam de egyszeruen elegem volt hogy ott volt. Egy szabad percem nem volt tole. Sokat vitaztunk is emiatt... De ha elment akkor meg hianyzott. De rajottem a szakitasunk utan hogy nem is szerettem igazan , csak a magany zavart. Nem tudom igazabol te mit erzel de gondold at ezt az egeszet. Esetleg kerd meg parodat hogy picit szuneteltessetek az ott alvast. Lehet utana mar megvaltoznak az erzeseid es nem fogod unni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!