Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor tudom, hogy vége lesz?
20 éves lány vagyok, 2 és fél éve van barátom. Én most megyek majd egyetemre szóval a 2 év elég nehéz volt külön mert ő már egyetemista.
Nagyon különlegesnek érzem magam vele, mindig utazunk és egyedi dolgokkal lepjük meg egymást. Mások előtt nem érzünk semmit gáznak van amikor viccből a földön fekve húz végig a spáron egy kartondarabon :) ő a legjobb barátom.
Egy pár hete vettem csak észre mintha kevesebbet beszélgetnénk amikor felhív és nem olyan megértő ha valamiért szomorú vagyok. Nem írja annyiszor hogy hiányzom neki a szeretlek is eltünt.
Nem tudom kicsit aggódom mert ezt soha nem akarnám eldobni ami köztünk van. Félek, hogy ott Pesten túl sok lánnyal ismerkedett meg és 2 év után már nem én vagyok neki különleges... Mit kéne tennem?
Az ilyen kapcsolatok 99%-a szakitassal vegzodik. Nyilvan o olyan helyen van ahol rengeteg intelligens, erdekes lany van, es ismerkedik. Ez a dolgok rendje.
Majd te is megismerkedsz egy csomo intelligens es erdekes fiuval.
a te logikad szerint ha egy kapcsolat megeri a 2 eves kort akkor onnantol orokke tart majd :)
Aranyosan naiv vagy, de a vilag nem igy mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!