Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit elszúrtunk az elején. Itt a vége?
Én is titkoltam a kapcsolataimat mert a szüleim nem engedték. Szóval ezzel ne foglalkozz amég nem töltötte be a 18-at.
Szerintem menyetek el egy nyugodt hétvégén randizni egy nyugott, szép helyre, vegyél neki egy szál rózsát. És ha még a randin is veszekszik akkor szakíts. De ha nyugodt és a randi után jól megy minden akkor lehet érezni fogod a szikrát. Ha nem akkor még 1-2 alkalommal meg lehet tetőzni de ha utána sem akkor szakíts. És keresd meg a hibát, beszéljétek meg.
Ha két ember között nincs meg az összhang, az akkor se lett volna meg, ha egy hónappal később jöttök össze.
Lehet, hogy egyszerűen nem illetek össze. Persze, amit lehet orvosolni, azt meg kell próbálni, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Köszönöm a válaszokat.
A bajom nem az, hogy titkolja, leginkább az, hogy úgy érzem, nincs semmi köztünk.
Ott tartok, hogy nincs kedvem vele beszélgetni, hidegen hagy. Nem értem, miért nem érzek iránta semmit :( lehet velem van a baj?
Mással el tudok beszélgetni,vele meg nem tudok semmiről.
Az a legnagyobb, hogy egy ismeretlennel, akit egy szerep játékban ismertem meg (lehet ezért kóckának nevezni xd) jobban elbeszélgetek.
Nem tudom... Valahogy vele nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!