Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi vesz rá valakit, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vesz rá valakit, hogy hirtelen így viselkedjen? 17/L

Figyelt kérdés

Barátom konkrétan úgy viselkedik -hogy szépen fejezzem ki magam -, mint egy nem normális. Konkrétabban olyanokat produkál, hogy amikor a haverjai is velünk vannak, akkor elkezdi tenni magát és bunkózik velem. Az elején poénra fogtam és cinikus megjegyzésekkel illettem ilyenkor, de egy idő után meguntam és határozottabban közöltem vele, hogy visszavehet a bunkóskodásból, de nem tette. Lehet nem kellett volna, de megütöttem, hogy ezzel is egyértelműbbé tegyem a nemtetszésemet. Aztán meg elkezdett hisztizni, hogy a haverjai kiröhögték és hogy sokkal szánalmasabb vagyok, mint ő. Majd egyre jobban rászokott a cigire, tudja, hogy nem szeretem és amikor megmondtam, hogy amikor mellettem van, legalább addig bírja ki, de erre az arcomba fújta a füstöt és ezen szórakozott.. Meg nagyon rossz jegyei vannak, egyszer meg is bukott, beszéltem vele, hogy próbáljon meg tanulni, még ha nagyon minimálisan is, de semmibe vette és a szüleit kb nem is érdekli, szerintem azt sem tudják, hogy milyen jegyei vannak.

Amikor meg lefeküdtünk, nem érdekelte, hogyha megkértem valamire pl. hogy kicsit óvatosabban, mert nekem az volt az első és ezt ő is tudta. Mivel nem is igen feküdtünk le azóta, kijelentette, hogy akkor majd mással fog legközelebb lefeküdni. Ami még ennél is jobban kiakasztott, hogy a szemem láttára kezdett más lányokkal flörtölni. Vagyos ezt egyik közös barátunktól hallotta. Mondta, hogy tegnap egy lány odament hozzá és barátom fogadta a közeledését és elkezdte fogdosni, meg ölelegetni. Mi több, láttam azt is, hogy ismerősök lettek az fb-n és ahogy néztem a csaj adatlapját hát mit ne mondjak.. Sőt inkább semmit sem mondok, mert a végén még letiltanának, csak annyit, hogy tipikus plázacica.. Teljesen más, mint én. Nekem már egyszerűen nem kell ennél többet látnom, hogy tudjam, hogy már nem kellek neki, csak nem értem, miért nem lehet a szemembe mondani. Meg egyáltalán miért csinálja valaki ezt, ahelyett, hogy egyenes lenne és megbeszélné velem?

Oké, vettem a lapot, szóval a következő lépés az lesz, hogy maneste, amikor találkozunk, elmondom neki, hogy elé volt és viszlát. Szívem szerint látni sem szeretném, de szerintem ezeket jobb személyesen.

Ne haragudjatok hogy ha egy kicsit hosszú lett, de rövidebben nem nagyon ment.

2016. dec. 5. 17:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja igen és az kimaradt, hogy látom, hogy milyen kommenteket ír a csaj a barátom képei alá és a barátom konkrétan flörtöl vele meg olyanokat mond neki, amiket nekem sosem. Nagyon ritkán hallottam tőle ilyen bókokat..
2016. dec. 5. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Hány éves?

Mert agyilag egy óvodás szintet üt meg, ha ennyire nem tud figyelni a te érzéseidre, és nem tudom kettőtök közül ki a szánalmas, ha még egy hangya...nyi tiszteletet se ad, mert azt hiszi, hogy a haverok előtt ő a király mert van csaja, csak azt elfelejti abban a pillanatban, hogy hoppácska, talán nem kellene megjátszanom magam haverok előtt, hanem továbbra is úgy viselkedni ahogy kettesben szoktunk...

Én ha a helyedben lennék, akkor csak úgy simán akkora pofont kevernék le neki, hogy a padló adná neki a 3.-at...

--------------

A szex része meg aztán főleg gáz, hogy nem tud figyelni a partnerére... már most anélkül, hogy továbbolvasnám azt mondom, hogy nagyon gyorsan tegyél valamit vagy a saját érdekedben hagyd ott, mert ezt nem érdemli senki se, ő pedig nem érdemel meg téged, ha csak csicskulni tud...

2016. dec. 5. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Oké.... FB-os tevékenység tényleg fölidegesít még engem is...

EZT (mert az ilyen már nem veszem emberszámba...) nagyon gyorsan küldd el melegebb éghajlatra, meg hozzám, hogy kezelésbe vegyem a kis senkiháziját...

19/F

2016. dec. 5. 17:14
 4/8 A kérdező kommentje:
19 éves most. Még ezeken kívül jópár hasonló húzása volt, ahol a viselkedése minősíthetetlennek bizonyul. Egy ennyi idős embertől azért tényleg érettebb viselkedés az elvárható. Ez már csak természetes, hogy otthagyom, nem fogom elviselni, hogy engem alázzon. Főleg így.
2016. dec. 5. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyeneknek van barátnőjük... Szégyen!
2016. dec. 5. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:

19 éves?

Agyilag tényleg egy óvodást üt meg, már meg ne haragudj, hogy ezt mondom...

Én komolyan mondom, hogy fogom a fejem attól amit a korosztályom csinál itt...

Mondanom se kelljen, hogy szép haverok lehetnek, ha ők is hagyják, hogy alázzon téged nyilvánosan...

Már csak olvasni is annyira felidegesít mintha a saját szememmel látnám és a fülemmel hallanám amit leművel veled...

Komolyan mondom, sajnálom, hogy ilyen csicskát kellett megismerned, nemhogy X ideig eltűrnöd. :(

2016. dec. 5. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
hagyd ott nem érdemli meg hogy barátnője legyen :P
2016. dec. 5. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés: miért vagytok még együtt?
2016. dec. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!