Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett hirtelen bunkó?
Figyelt kérdés
16 f vagyok a lány is 16 és már pár hónapja beszélünk fb-n, minden tök jó volt, írt sok mindent hogy helyes vagyok, meg én is neki hasonlókat, már kétszer találkoztunk, elég jó volt,megvan a kémia, ő is azt mondta hogy jól érezte magát, viszont nem szerelmes belém csak bejövök neki.Mindennap szoktunk beszélni. Most 3 hétre elment az unoka hugához, ott van már pár napja, ma írtam neki, teljesen bunkó volt minden előzmény nélkül mintha utálna úgy beszélt nem szidott csak mintha egy púp lennék a hátán attól félek hogy az unoka húga bemesélt neki valamit, de csak sejtem fogalmam sincs hogy mitől ilyen.Azt írta hogy későn írtam neki (fényes nappal volt amúgy) és vége a pasiidőszaknak.Erre írtam neki hogy minden oké-e meg hogy remélem nem én vagyok a probléma de erre még nem válaszolt, egy sziával elköszönt és lelépett egyből. Eszméletlenül csinos lány, nagyon kedves, vicces, jóarc, életemben nem találkoztam ilyen lánnyal, és hogy reagáljak erre? Sokat segítene ha valaki volt már ilyen helyzetben és tudja hogy mit kell csinálni.Na és miért lett hirtelen ilyen?2015. júl. 13. 17:51
1/7 anonim válasza:
Várd meg amig ír mást nem tehetsz. És egy pár napig ne írj neki várd hogy ő keressen
2/7 anonim válasza:
Lehet menstruál.. várj pár napot, aztán ha nem keres írj rá és kérdezd meg miért viselkedett így mert rosszul esett neked
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet még ebből komoly kapcsolat?
2015. júl. 13. 19:01
5/7 anonim válasza:
Először tisztázzátok a dolgokat, ha te beleszeretsz de ő téged nem szeret viszont akkor koppanás sajnos és barátok maradtok... Vele beszéld meg hogy mit szeretne tőled. Mi nem tudhatjuk lehet-e, vele kell nyíltan beszélned erről.
6/7 A kérdező kommentje:
Ma pedig azt írta vissza,hogy igen, minden oké. Milyen probléma?
2015. júl. 14. 14:17
7/7 anonim válasza:
akkor lehet csak rossz kedve volt, mondd el hogy rosszul esett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!