Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok nektek milyen fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen fiúk jönnek be? És nektek fiúk milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Le tudnátok írni hogy külsőre/belsőre milyen lányok/fiúk jönnek be? Mi alapján döntötök/választotok?

Kort és nemet is légyszi:)

17f

2016. dec. 4. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Olyan aki el tud engem fogadni ugy ahogy vagyok. Külsőre csak annyi az elvárásom hogy ne hanyagolna el magát és legyen higienikus belsőre pedig az hogy megértő, kedves legyen és jól kijöjjek vele, és egy kicsit legyen romantikus.

16/l

2016. dec. 4. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ránézek és eldöntöm 2 opció van.. Tetszik, nem tetszik, túl hosszú lenne leírni mobilról :D

olyan 30-40% kulso es 70-60% belső alapjan dontok, ha valakivel ismerkedem

17f

2016. dec. 4. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Én már egy jó ideje valami ilyesmit vallok:

"Teljesen mindegy, elfogadom amilyen"

Persze mire ezt kifejthetném teljesen addigra megszűnne még a GYK is kb...

Ha lehet akkor legyen normális és ne a "megjátszom a hülyét", meg ha lehet akkor azért adjon magára.

És a legfontosabbak:

1. NE akarjon felettem állni, mert akkor "eltöröm a lábát"!

2. NE akarjon túlzott megfelelést kimutatni, tehát az, hogy a véletlen folytán 110%-ban ugyan azokat a dolgokat szeretjük...

3. NE flegmázzon, mert akkor beolvasok neki.

19/F

2016. dec. 4. 20:31
 4/4 Szabolcsattila ***** válasza:
Az biztos hogy a jó csajokra bukom. Megnézem kivülről ha tetszik odamegyek hozzá és leszólítom de ha valami hülyeséget mond hagyom a francba. Tényleg szó szerint abba a percbe lelépek. Ha nem tud éretten beszélni akkor annyi. Amúgy lehet hogy fiatal vagyok 14/F
2016. dec. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!