Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen lányok jönnek be?
Szerény vagy magabiztos? Külsőt a fontosabb vagy a belső?
Válaszokat előre is köszönöm :)
Semilyen... Fiúkák jönnek be:*
14\F
Belső: Én a szerény lányokra szavazok. Szeretem, mikor egy mások előtt látszólag szerény lány felszabadul és megmutatja az igazi arcát. Mások előtt én is szerényebb vagyok, kell hozzá pár hónap mire megnyílok valakinek...
Külső: Általában az arcot nézem először. Szeretem az egyedi arcvonásokat. Szeretem a szép szemű lányokat. Meg a pisze orrokat... Nem tudom miért, de szinte minden közelebbi lányismerősömnek pisze orra volt. A testalkat nálam nem igazán számít. Ne legyen nagyon sovány, ne legyen nagyon pufi, de a kettő közt bármi belefér, ha az arca és a természete megfogott.
Először azt hittem a magas és karcsú lányokat szeretem. Az első két barátnőm ilyen volt... Négy éve megismertem egy nálam majdnem másfél fejjel alacsonyabb nőiesen gömbölyded lányt. Most is együtt vagyunk, nagyon szeretek vele lenni. Minden értelemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!