Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm azt mondta, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt mondta, hogy nem éreztetem, vele, hogy szeretem. Csak mondom, de az más. Mire gondolt, és ezt hogyan tegyem meg?

Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt akarja, hogy törődj vele-gondoskodj róla, vagy azt hogy álld egy este a piáját :D
2016. dec. 4. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyél neki rózsát. Lepd meg bombonnal... Mondd neki hogy szereted sokszor ilyenek
2016. dec. 4. 14:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Folyamatosan törődök vele,aztán az sem jó neki.

Plüssmacit kapott tőlem csak úgy,leptem már meg rózsával,édességgel,stb. Ezek után mondta...

2016. dec. 4. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Valószínű ő nem arra vágyik hogy adj neki mindig valamit, szerintem neki testi törődésre van szüksége, gyakrabban puszild meg, csókold meg, öleld át, bújj hozzá, vagy engedd hogy ő bújjon hozzád.

17 éves fiú létemre én ezeket nem igényeltem, viszont az akkori barátnőm igen. Persze ő ezeket nem mondta ki, de a nővére erősen utalt rá hogy ő erre vágyik a legjobban, én meg megadtam neki és tényleg így volt jó, mert így érezte hogy szeretem. Vannak dolgok amiket szavakkal nem lehet kifejezni.

2016. dec. 4. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Szeretet hiánya van, csak azért figyelj oda hogy nehogy "lehúzzon" érzelmileg téged is.
2016. dec. 4. 14:24
 6/7 A kérdező kommentje:

De ez azért érdekes,mert ha együtt alszunk,elfordul,odabújok,és az sem tetszik neki. Szereti ha simogatom,de egy idő után azt mondja sok.

Köszi,megpróbálok vmit kitalálni.

2016. dec. 4. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:

A legjobb, amit kitalálhatsz, hogy elhagyod, és keresel olyat, aki tudja is, mit akar, nem összevissza pfázik, meg ez se jó, az se jó.

Az exem volt ilyesmi, simogassam, de már ne, öleljem át, aztán tíz perc után eltolt, hogy már sok, munka után ne bújjak hozzá, mert... elalváskor ő fáradt, így elfordul, ne öleljem át... na, elég gyorsan ex lett. Döntse el, mit akar, de ne játszadozzon velem, meg ne nekem kelljen kitalálnom, hogy éppen mi a jó neki.

A mostani párommal nincs ilyen baj, ő világosan megmondja, hogy most hagyjam, nem egyszer ez, egyszer az.

27 N

2016. dec. 5. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!