Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehetséges, hogy lelki okok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy lelki okok miatt van ez?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan 1éve vagyunk együtt, viszont az utóbbi időkben egyre ritkább a szex, általában csak péntek/szombat olyan amikor itthon vagyunk, és lenne rá alkalom, viszont barátnőm mégsem akarja, azt mondja, hogy lelki okok miatt, nem rég mondott el egy titkot amit még soha senkinek nem mondott el, és tényleg elég megrázó volt amit mondott, lehetséges, hogy ezért nem akarja mert belül van benne valami ami nyomja és nem tudja túltenni magát ezen? Tudom, hogy szeret és szerelmes, de nem tudok rájönni, hogy miért nem vágyik rá.. Hetente egyszer /kétszer lenne alkalom, de akkor sem, régen se volt annyiszor szex mert barátnőm nem olyan típus, de azért nem ez volt, hogy két hetente egyszer, vagy csak petting.. Eléggé zavar, hogy nem tudom az okát ennek, kezdem azt hinni, hogy nem kíván, de azt mondja lelki oka van ennek.. Hagyjak neki időt, ne is kezdeményezzem a szexet? Várjam meg, hogy leülepedjen benne ez az egész és majd ha ő úgy érzi készen áll akkor majd lép? Szerintetek?

2016. nov. 27. 11:26
 1/8 A kérdező kommentje:
20/f 17/l ez lemaradt
2016. nov. 27. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy nagyon szereted ezt a lányt és ezek szerint ő is téged. Lányként nekem is volt hogy nem volt kedvem a szexhez pedig mi is csak hétvégén taliztunk, de ha kezdeményezett nem álltam neki ellent, mert szerettem és szerintem ha nincs szex, az tönkre is tehet egy kapcsolatot sajnos. Nem ez a legfontosabb persze, de akkor is...

Szóval, szerintem legközelebbi alkalomnál is próbálj kezdményezni, és ha nem akarja mond el neki szépen, kedvesen, hogy neked hiányzik a szex. Kérd meg, hogy mondja el mi bántja.

Ha nem megy, szervezz valami vidám kis programot kettőtöknek, ami egyben romantikus is, hátha elengedi kicsit magát és elfelejti (csak egy kis időre ugyan) az összes nyomasztó problémáját. :)

Remél segítettem. :))

2016. nov. 27. 19:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Barátnőm eléggé érdekes ebben a témában..:D

Általában csak akkor van valami ha többet vagyunk együtt, mert ha 2órára jön át csak akkor inkább beszélgetünk stb, szóval inkább együttalvásoknál szokott lenni valami.

Ha nincs kedve akkor ő úgy nem tud kikapcsolni és feszült lesz és nem tudja élvezni annyira, így meg nekem sincs kedvem annyira.

De következő alkalomkor megpróbálok beszélni vele erről.

2016. nov. 27. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen titkot mondott el?
2016. nov. 28. 00:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt, hogy már volt együtt valakivel előttem amit nagyon megbánt és szégyelli, és nem is tud róla senki rajtam kívül.
2016. nov. 28. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:
1 év bőségesen elegendő, hogy a szerelemért felelős hormonok lebomoljanak valaki szervezetében. Ha pedig múlik a szerelem, múlik a libidó is.
2016. nov. 28. 12:09
 7/8 A kérdező kommentje:
De mivel senkinek se tudta elmondani és előjött benne megint , mert fájt neki ez a korszak? Arra akarsz kilyukadni, hogy nem szeret már annyira?
2016. nov. 28. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy molesztaltak?

Egyebkent latszik, hogy nagyon szereted, talan egy szexualpszichologus...? Lehet, nehez lesz meggyozni a baratnodet, de hosszutavon es a szexualis elete, eletetek ert megeri.

2016. dec. 15. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!