Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van valami jelentősége annak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami jelentősége annak, ha ezt álmodtam?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve együtt vagyok a barátommal és eszembe se jutna megcsalni. Egyik éjszaka mégis azt álmodtam, hogy összejöttem az egyik osztálytársammal, miközben még tartott a kapcsolatom a párommal. Lehet valami jelentése egy ilyen álomnak?

2016. nov. 26. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az hogy nem aludtál valami mélyen. Javaslom a pincét. Ott talán elég mélyen leszel.
2016. nov. 26. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Az majd később ki derül hogy jelentett-e valamit.............
2016. nov. 26. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Az álmokban többnyire emlékek, vágyak, félelmek jelennek meg.

Volt olyan, hogy valaha össze akartál jönni a delikvenssel vagy csak bejött?Esetleg, hogy te jössz be neki?Vagy jó barátok vagytok, esetleg nagyon jól kijöttök?

2016. nov. 26. 08:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sokszor álmodok zombikkal, akkor zombiapokalipszis lesz?
2016. nov. 26. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Vágyakozol az illetőre. A szwxualitás az álltalában önmagáért beszélő állom
2016. nov. 26. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
5. jobb ha elméletbe lemegy, és nem gyakorlat után jön rá hogy elcseszte :D
2016. nov. 26. 09:04
 7/7 A kérdező kommentje:

#3 Nem, igazabol nem is sokat beszelgetunk, nekem egyaltalan nem kelti fel az érdeklődésemet, es valoszinuleg én se neki.

A többieknek pedig kosuonom az értelmes válaszokat..

2016. nov. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!