Van valami jelentősége hogy álmodtam egy lánnyal 5-ször és megpróbáltam megvárni a sulija előtt 12-szer?
Figyelt kérdés
Sajnos soha nem találkoztam vele személyesen. A 12 alkalomból 4-szer szünet volt (1-szer tavaszi, 3-szor nyári), egyszer pedig már este, tehát akkor nem nagyon lehetett ott. További probléma, hogy A és B épület is van és passz, hogy melyikbe mikor vannak órái. A legutóbbi álom szerint nem nagyon akarja, hogy várjak rá és erre nem is lesz már többet lehetőségem.2015. nov. 29. 22:22
1/4 anonim válasza:
Ha ilyen gyakran àlmodsz vele akkor vonzódsz hozzà,tetszik beleszerettél,és ha beleszerettél akkor sokszor vele àlmodsz,ennyire egyszerű idàig... Innentől jön a neheze... :)
2/4 anonim válasza:
Az elsőnél jobban nem nagyon lehetne leírni. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Épp most mentett meg a sötét oldaltól, hogy rá gondoltam. Ő az egyetlen igaz szerelmem.
2015. dec. 13. 00:32
4/4 anonim válasza:
Tényleg ennyire nehéz összerakni? Szerelmes vagy valakibe, ezért róla álmodsz. Ehhez tényleg segítség kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!