Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem képes lenne bántani vagy nem?
Figyelt kérdés
A barátom mesélte hogy 15 éves korában volt egy barátnője,és a csaj sokat veszekedett vele,sokszor a műkörmével megkarmolta az arcát,rugdosta,ütötte a fejét stb meg hozzávágott egy poharat.. A barátom fél év után megelégelte ezt és felpofozta a csajt meg letépte róla az egyik pólóját... Nagyon nehezen mesélte ezt el,mert félt hogy lenézem őt.Mondta hogy az eset után alig bírt tükörbe nézni és egy évig nagyon rosszul érezte magát. Kérdeztem a haverját hogy a másik exét (2 barátnője volt előttem)bántotta-e,és ő mondta hogy nem,csak a csaj bántotta őt. 18L2016. nov. 20. 09:58
1/4 A kérdező kommentje:
A barátom most 22
2016. nov. 20. 09:59
2/4 anonim válasza:
szerintem ezt kitalálták, hogy megsajnáld és megdughasson.
3/4 anonim válasza:
"sokszor a műkörmével megkarmolta az arcát,rugdosta,ütötte a fejét stb meg hozzávágott egy poharat" ne viccelj már milyen 'férfi' aki ezt fél évig eltűri elég papucs egy srác lehet :D
4/4 anonim válasza:
hát ha kiprovokálod úgy, mint az ex barátnője anno 7 éve, akkor meg is érdemled. elég ritka az, hogy egy pali csak úgy random megüt egy nőt. annak valami előzménye kell hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!