Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy ilyen kapcsolat?
A srác népszerű, teljesen más körökben mozog, mint a kevésbé népszerű lány. Vajon ennek van értelme így? Lenne idejük egymásra és a barátaikra is? A szabadidő eltöltésében valószínűleg mindig kompromisszumot kellene kötni.
Egyébként közös pontok vannak a srácban és a csajban, beszélgetni tudnak, természetesen megvan köztük a kémia. Érdemes belevágni egy ilyen kapcsolatba vagy hagyni kellene?
A normális válaszokat előre is köszi.
15/L és 16/F
Szerintem simán. Nekem fordítva volt, a lány volt a népszerű én pedig a kicsit introvertált, ráadásul nagyon sok közös pont se volt, mégis összejöttünk és már fél éve együtt vagyunk.
Belevágni mindenképp érdemes.Mi lehet a legrosszabb? kiderül hogy mégse működik?nagy kaland, majd a következő jobb lesz, de legalább nem fogod bánni hogy nem próbáltad meg.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!