Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha szakítasz velem megölöm magam"?
Ti mit gondoltok erről? Ez lelki zsarolás? Ezt mégis mire kéne vélni?
(Aztán végül szakítás után mégse teszi meg.)
Igen, ez egy szánalmas módja a zsarolásnak.
Én ilyenkor szoktam a 112-t hívni, elújságolni, hogy ki az, és mire készül... lehet, hogy többet nem akar szóba állni velem, de zsarolni sem fog. :D Sem engem, sem mást. :D
Velem is valaki ezt csinálta. Kedélyesen sok sikert kívántam neki, aztán sokáig hozzám se szólt.
Később megismételte. Olyan hihetően, hogy komolyan vettem. Megijedtem, mert nem volt online, nem látta, nem válaszolt, stb. Aztán reggel képen röhögött, h csak bealudt és hogy bevettem...
Lelki zsarolás, úgy szánalmas, ahogy van. Ha netán megtenné, akkor is merj szakítani, mert ez egészséges kapcsolat nem lehet!
16/l
Aha lelki zsarolás :D meg miaz hogy...
(" Aztán végül szakítás után mégse teszi meg.)" azt várod akkor hogy tényleg megölje magát?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!