Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hiba lenne eldobni egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba lenne eldobni egy ilyen lanyt?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem es odavoltam erte. Nagyon szep es gyonyoru. De az utobbi idokben feltekenykedik es nem enged el a barataimmal sehova. Mar kerdore von ha nem irok vissza 3 percen belul vagy ha eppen ejszaka nem en koszonok el eloszor vagy nem irok neki 50 szivecsket elalvas elott. Az agyamra megy. Mellette massal nem beszelgethetek es mindig neki kell lennie a kozeppontban. Ha talalkozunk valaki baratommal vagy ismerosommel meg oda se mehetunk mert neki nincs kedve. Multkor voltunk egy kisebb bulin 1000 Ft/fo belepovel de 10 perc utan el kellett jonnunk mert volt ott egy lany baratom akit o nem szeret. Es elvonult egy kulon helyre telefonalgatni.

2016. nov. 12. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem először beszélj vele erről az egészről és hogy ez téged zavar. Utána gondolkodj azon amit kérdeztél.
2016. nov. 12. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Magához akar láncolni, valószínű azért mert nem akar elveszíteni, de ez már túlzás. Beszéld meg vele hogy szereted de ez nem megy így. Eldobni viszont hiba lenne.
2016. nov. 12. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne hiba. Borzasztó amit ez a lány csinál, hacsak nem adtál neki okot, hogy ilyen féltékenykedő és óvó legyen.

Én szemrebbenés nélkül dobnám. Nem is úgy írsz róla, mintha szeretnéd, azt írod: szerettem. Ez már elég ok, hogy dobd. A szépségét meg hiába dicséred. Sok ilyen van az életben, kívül ragyog, belül rothad.

2016. nov. 12. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Hát figyelj ha szereted akkor a hibáival együtt kell szeretned. Ha viszont úgy érzed hogy ez már túl sok akkor hagyd a fenébe.

Amúgy szerintem ha beszélsz vele erről és utána is így viselkedik akkor kellene szakítanod vele.

2016. nov. 12. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Beszélj vele, hogy téged ez zavar.Ne ítélkezzünk a lány felett, még ne!Először kukkantsunk be a kulisszák mögé!Nem lehet az, hogy azért csinálja ezt mert nincsenek barátai?
2016. nov. 12. 22:38
 6/6 anonim válasza:
71%
Beszélj vele. Ha nem tudod vele ezt megbeszélni akkor engedd el.. Ha valakit a külseje miatt szeretsz de nem tudod elviselni a személyiségét akkor az úgy nem lesz jó :/
2016. nov. 13. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!