Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem érdeklek egy lányt sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklek egy lányt sem?

Figyelt kérdés

185 cm magas, 72 kg, hosszú hajú(igényes, nem zsíros!) fiú vagyok, imádom a metált és a rockot, bakancsban járok és farmerban, zenakaros pólókban. Kedves, őszinte, figyelmes, türelmes vagyok a lányokkal, és nem az az első mondatom, hogy "mikor dugunk?". Szeretek udvarolni a lányoknak, de egyszerre csak egynek. Páran elutasítottak már... Ekkora gond, hogy tisztelem a nőket, és nem akarok rámászni mindenkire? Barátaim állítása szerint sok csajnak bejövős vagyok, és ez szerintem igaz, mert ahogy tapasztalom, rengeteg lány vesz körül. Mindegyiket megtudom nevettetni, értek a nők nyelvén, egyszer egy újonnan megismert lány (bemutatták nekem suliba) megkérdezte, hogy van-e barátnőm, majd, hogy mikor érek rá... Írhatnék még ezer dolgot, de akkor ki olvasná el...

Ui.: ez a kérdés nem ego-növelés miatt lett feltéve, vagy bármi egyéb.

2016. szept. 18. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem szimpi vagy, nagyon ritka, aki tiszteli a nőket, és ez sokaknak fontos (nekem is). A helyesírásoddal kisebb hibák vannak, de ezen kívül nimcs baj veled. Nem szeretek számokkal illetni embereket, de a tulajdonságok szerint, amit leírtál 10/9. De nem láttalak és nem ismerlek, ezért az még lehet rontana, vagy javítana.
2016. szept. 18. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Most írtad hogy szerinted sok lánynak bejövős vagy. Akkor mi itt a kérdés? Hány éves vagy amúgy?
2016. szept. 18. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Álj be jehova tanuinak, és házrol házra csak találsz egyet..
2016. szept. 18. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
XD te az eltunt ikrem lehetsz :D
2016. szept. 18. 18:51
 5/9 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm, hogy így gondolod. :)

#2 15 vagyok, mint sokan mások ezen az oldalon.

2016. szept. 18. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Hat en nem tudom mi a bajod tobb lany is van korulotted egy nagyjabol rogton randira hivott
2016. szept. 18. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 Az a bajom, hogy egy idő után az összes lepattint valami baromsággal.
2016. szept. 18. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is teljesen normálisnak hangzik a leírás... Azt hiszem, a gond valami másban lehet :) Talán a korod miatt van. Ugye elvileg a lányok "hamarabb érnek", ezért általában a fiúk idősebbek 1-2 évvel- Na most, aki alattad van ennyivel az 13 éves :D Simán lehet, hogy csak várnod kell, amíg te is kicsit tapasztaltabb leszel, és a lányok is felnőnek hozzád. Mert lássuk be, kevés esély van rá hogy egy 15 éves lány ne egy idősebb fiút keressen a mai világban. Persze ha érett vagy még összejöhet, de a te korodban már csak 1-2 év is sokat számít, ha belegondolsz.

Ettől függetlenül ennek még számtalan oka lehet. Lehet, hogy a rocker stílusod ijesztő a lányoknak; vagy nem vagy eléggé kezdeményező; stb...

Szerintem most nem kell még sietni a csajozással, lesz még rá időd bőven. Egyelőre ismerkedj, beszélgess, építs kapcsolatokat, szerezz tapasztalatot :) Remélem azért tudtam segíteni.

18l

2016. szept. 18. 21:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, ennyi csalódás után persze, hogy nem kezdeményezek. A külső egy dolog, aki ismer, tudja, hogy két oldalam van, mint az éremnek. :D Természetesen segítettél, köszönöm. :)
2016. szept. 18. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!