Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy nem szabad osztálytárssal összejönni?
Azért, mert szakítotok, és utána egymást bámulhatjátok nap mint nap, ami tapasztalatból mondom, hogy eléggé kikészít. Én együtt voltam anno egy lánnyal az osztályomból majdnem egy évig, aztán elég ocsmány módon szakítottunk a végén - még fél évig voltam abban az osztályban, az szörnyű volt. Aztán átmentem egy másik suliba két évre, ahonnan most kényszerből megint visszakerültem abba a suliba, ahol összejöttem ezzel a lánnyal, ugyanabba az osztályba - két és fél év elteltével is nagyon feszült a hangulat köztünk. Főleg, hogy most egy másik, új lánnyal szintén az osztályból alakulgat valami - mivel végzősök vagyunk, már nem érdekel.
Ha nem szakítotok, addig nincs baj. Amikor igen, akkor viszont nagy. 19f
Nem tudom érdekel-e valakit, de továbbra is együtt vagyunk, most fogunk összeköltözni :)
És természetesen már nem vagyunk osztálytársak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!