Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmtől nem kapok egy csepp törődést sem. Ez miért lehet? (többi lent)
Egyre inkább kezdem azt érezni, h az ő részéről ez már kezd elhidegülni. Semmi törődést sem kapok tőle. Én mindig meg kérdezem tőle, h milyen napja volt, meg stb, érdeklődök utána. De ő semmi érdeklődést nem mutat már. Amikor már szóvá teszem, h te még azt sem kérdezed meg , h milyen napom volt, akkor utána szokta megkérdezni. De ez milyen dolog ? Hogy csak, utána kérdezi meg, amikor már szóvá teszem?! Azt is érzem, h lehet megcsalt. Annyit tudni kell, h távkapcsolatban vagyunk, már lassan másfél éve. Az elején még minden rohadt jó volt, éreztem, h törődik velem meg minden. Lehet h azért nem foglalkozik már velem, mert más fiú van a dologban? Amikor mondom neki, h nem foglalkozol velem , akkor még ő neki áll feljebb, és én vagyok a szar ember. Egyszerűen sok amit már csinál. Állandóan lehord mindennek, amikor haza megy suliból is, akkor is full ideg, és kiabál, meg csúnyán beszél velem. Rohadtul elegem van már. Segítsetek, h mit tegyek, és h ez miért lehet.
L/18
F/17
Szia!
Előfordulhat hogy a Barátnődnek valami mas baja van, és nem te tehetsz róla..
De el kéne vele beszélgetned kettesben a problémádról..
2 napja szakított velem a barátnő, lémyegében ugyan így kezdődött...
Teljesen ugyan ez volt velem is. Ha gondolod írj és elmondom velem mi volt.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!