Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A sok tanulás rá mehet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok tanulás rá mehet egy párkapcsolat rovására?

Figyelt kérdés
Mondjuk azért napi 2-3 óra beszélgetés adott, viszont nekem gyorsított (másfél éves) érettségire kell készülni. Így nekem a szabadidőm sokkal kevesebb, mint a lánynak. Nagyon szerelmes belém, ez nem vitás. De általánosságban ez hogy szokott lenni?

2016. nov. 8. 23:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én azt írtam, hogy a tanulás megy a párkapcsolat rovására. Így is alig látjuk egymást élőben, alig vannak közös programok, mert heti alkalom... De mikor nem vagyunk együtt, akkor írni szoktunk, méghozzá elég sokat. A lány igényli is a törődést, aki egyébként 16 éves.
2016. nov. 9. 00:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Abban az esetben ha 16 kicsit szigorúan van fogva, nem nagyon engedi el anyuka a szoknyája mellől. Netes törődés is több a semminél, de azért nem az igazi...

De hát az a jó, hogy neked ez így megfelel, én még mindig tartom, a kapcsolat rovására a kevés találkozás mehet leginkább. Persze csak akkor, ha valakinek ez nem felel meg. Neked úgy látszik ez megfelel, és így még sokáig együtt lehettek, és előbb vagy utóbb azt is megéled, hogy már egymásnál aludjatok.

Tehát én részemről itt látom ennek a kapcsolatnak az esetleges halálát. De ha megfelel és tudsz várni, akkor nem lesznek bajok :)

2016. nov. 9. 00:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Amíg nem rpoblémázik, addig nincs gond. Meg gondolom megérti a te helyzetedet is.

Ne parázz, addig örlődsz ezen, amíg ezzel fogod elrontani az egészet.

2016. nov. 9. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!