Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is terjed manapság az "élem az életem és önmegvalósítok női egoiszmus" a nők között a párkapcsolatok rovására?
terjedni terjed, de nem csak a nok koreben.
es mint mindig, nem szabad altalanositani sem, annak ellenere hogy tenyleg egyre tobben gondolkodnak igy.
Ez kétségkívül igaz,viszont a klasszikus modell szerint a nőknek kellene a családot összetartania+gyereknevelés jelentős részét vállalni.
Az hogy a férfiak egoisták,többé-kevésbé ősidők óta így van,hiszen a családfenntartás,vadászat régen az ő feladatuk volt,és ez napjainkra sem sokat változott.
A nők esetében viszont az élem az életem és önmegvalósítok, mint terjedőben lévő társadalmi trend szétrombolja a családmodellben gondolkodó "normális" emberek életpályáját.
*egoizmus.
És szerinted a klasszikus modell manapság működik? Konkrétan az én párom nagyon sokat keres, ha összeházasodunk, akkor eltudná tartani a családot ő egyedül is, de egyáltalán nem ez a jellemző manapság. 1 fizetésből nem lehet már megélni a többség esetében. Suba subával, guba gubával. Nekem a párom is karrierista, én is az vagyok és így jó is. Nektek férfiaknak semmi sem jó. Ha a nő nem dolgozik, akkor ő egy pénzéhes, kitartott qva, viszont ha céltudatos és ível felfelé, akkor meg egoista. Gratulálok!
Terjed, hál' istennek! Ennél szánalmasabb, mint amikor egy férfi ragaszkodik a felsőbbrendűségéhez és visszasírja a középkort, nincs is!:D
Mi lenne, ha te is élnéd az életed és önmegvalósítanál, ahelyett, h a gép előtt siránkozol és nézed, hogy zsugorodnak a tökeid?
Sikerült egy olyan modern világot építeni,ahol a társadalom saját magát kasztrálta.
Gyakorlatilag az anya szerepet teljesen megsemmisítették.Már 6 hónapnyi szoptatás után ellökik maguk mellől a gyermeket,akiből nagy valószínűséggel selejtes felnőtt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!