Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikkal csak a baj van? De most komolyan? 17/L
Van egy pasi az osztályomból, aki nagyon jó fej, nagyon jól kijövünk, két nappal ezelődt a tudtomra adta hogy többet szeretne, mint barátság. Azt mondta nekem hogy addig próbálkozik, addig udvarol amig csak lehet mert ő nem az a tipus aki fel adja egy hamar.
Eközben nekem van egy olyan kapcsolatom ami van is meg nincs is, ilyen sem veled-sem nélküled kapcsolat.Naponta beszélünk max. háromszor.
Szerintetek mit tegyek? teljesen tanácstalan vagyok, mert azzal a fiúval aki az osztálytársam éjjel-nappal beszélünk, és nagyon aranyos csak nem a zsánerem.... Mit tennétek a helyemben? Mit tanácsoltok? Segitsetek kérlek!
Hát... Ha nem az eseted a csávó akkor nincs mit tenni.. mond meg neki hogy nem az eseted de szeretnél még jóba maradni vele mert szereted mint egy jó barátot/havert !
17/F
#4: Olyannyira nem, hogy volt osztálytársam azóta már összeházasodott a másik volt osztálytársammal.
Ettől függetlenül, kérdező: ha nem vagy szerelmes, akkor ne jöjj össze vele. Ennyi. Nem kell ezt túlbonyolítani.
Csak a baj van velük!:D
Legyünk leszbik:3
15/L
Használd a fejedet. Nem minden pasi reménytelen. A nőkkel is csak a baj van (tisztelet a kivételnek).
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!