Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak én nem értem hogy miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem hogy miért jó az ha szakítás után azt mondják valakinek hogy felejtse el, jön majd másik?!?

Figyelt kérdés
De komolyan, aki már átesett szakításon biztos megkapta már párszor, legalábbis én igen. És nem értem hogy ez miért is jó? hiszen aki már volt szerelmes az tudja hogy az nem ilyen könnyű ám hogy egyik napról a másikra kiszeretsz valakiből (csak akkor ha nem is szereted igazán).
2016. nov. 4. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudnak mit mondani.
2016. nov. 4. 17:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mast nem igen lehet ilyenkor mondani.

Csak nem fogjak azt mondani majd neked hogy "na mostmar egesz eletedre egyedul maradsz es senki nem fog szeretni"...

2016. nov. 4. 17:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát végül is.....csak nem tudom ilyenkor úgy felb***ák agyam ezzel. De köszi a gyors válaszokat.
2016. nov. 4. 17:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy felbasszak az agyad ilyenkor, hisz szakitas utan mindenki ugy van vele hogy "ugyse jon jobb,o volt a legjobb" aztan persze mindig jon jobb.
2016. nov. 4. 17:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert majd jön egy másik.
2016. nov. 4. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert jön majd valaki más, akit jobbnak érzel mint az elozoket.. ez így van, az hogy mikor, az már helyzetfuggo, meg rajtad is áll
2016. nov. 4. 18:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Hmmm hát jó tudni :D (látszik hogy még nem vagyok annyira tapasztalt xd) köszönöm a válaszokat :).
2016. nov. 4. 18:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért mit tudnának még mondania az emberek? Bánkódj a múlton? Vond le a konzekvenciát felnőtt módjára, húzd ki magad, lépj tovább, és legyél boldog. Mást nem tehetsz.
2016. nov. 4. 19:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én jobban szeretek elvonulni kicsit és "feldolgozni" mintsem azt hallgatni hogy "lépj tovább", "lesz másik", "csak egy gyökér volt" meg hasonló hozzászólások...
2016. nov. 4. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem kell mondani, hogy egy gyökér volt.. Az első nagy szerelmemet a mai napig nem tudom elfelejteni, és sok dolgot most értettem meg,akkor meg hetekig a kardomba voltam dőlve meg kétségbeesve. Azóta már sok lánnyal randiztam meg voltam együtt. Sokkal.. hát kettővel -hárommal. Én fülig szerelmes voltam belé 1,5 év után is, mikor bejelentette, hogy neki már nem ugyanolyan, meg másik fiúval beszélt mögöttem stb.. és ma.. nem tudok rá haragudni, nem akarok neki rosszat. Látom, már miért lett vége, és tovább tudok lépni. De meg sem próbálom őt elfelejteni mert az együtt töltött idő szép volt. Egy idő után, ülepednek a dolgok, választ kapsz kérdésekre. Belátod a te hibáidat is, nem csak a másét veszed észre.. és rájössz arra is, hogy az élet nem áll meg.
2016. nov. 5. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!