Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lány nem tud sportolni, nem sportos?
Most nem ducit kell elképzelni hanem soványat :)
Érdekelne hogy ez nálatok is hátrány-e...
Eddig 1 barátom volt akit nagyon szerettem de miután volt egy kissebb balesetem (jó igazábol csak futottam és valami történt a térdemmel, min1) de azután mankóztam és utána se tudtam már futni... Azután már tök.máshogy tekintett rám és teljesen azt éreztem nyûg vagyok a hátán mert sokáig csak a sima sietést is alig bírtam és tök rossz volt hogy nagyon igyekeztem hogy jó legyek de mégis csak totál lenézet amikor a 40 métérben én voltam a legesleglassabb (holott eleve is csak azért futottam mert hogy a tesi tanár azt mondta hogy 'ha nincs orvosi igazolás és már tudsz járni akkor bizony futni is fogsz' mert képtwlen volt elhinni hogy nekem nem megy) :(
Pedig elõtte a fiuknál is sokkal jobban ment minden aztán egyszercsak az osztály legjobb sportosából átmentem a legrosszabba. Már több mint egy év eltelt azóta, és kb kocogni tudok, mert amint elkezdek gyorsítani elkezd fájni a térdem.és olyan mintha belülrõl megint megtekeredne az ami akkor elszakadt...
És szerintem ez már nem is fog változni :(
És érdekelne hogy számotokra is fontos-e az hogy a lány tudjon veletek futni, focizni, kosarazni, vagy el tudtok barátnõt képzelni a nélkül is?
(Am szeretek még mindig mozogni de csak ilyesmiket mint tollas meg úszás, ahol nem kell sokat rohangálni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!