Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti foglalkoznátok vele ebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti foglalkoznátok vele ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Megismertem neten keresztül egy csajt (vagyis hát ő írt rám), mert ő ismert már valahonnan. Amúgy kb 7 km távolságban vagyunk egymástól csak azért írom le , mert eléggé lényeges dolog a storyban.

Már megbeszéltünk mindent meg bejövök neki, és szerintem jól ki is jönnénk, de a probléma ott kezdődött eddig, hogy elhívtam először randizni/találkozni/partyra amire igent is mondott, és persze pont aznap lett beteg :)még elküldte a képét is, hogy nézzem meg mennyire szarul van. Amivel nincs is baj mert talán tényleg látszott rajta picit,de hát azért nekem egy kicsit furcsa mintha megijedt volna meg amúgyis tiszta félénknek tűnik (de nem azért, mert szűz ez 100%). Akárhányszor szóba hozom azt ,hogy talán nem ártana találkozni is már vagy valami akkor így vissza torpan facebookon beszélgetünk csak néha, hogy ezt meg azt csinálnánk egymással. Nekem azért ez picit kevés, én már nem vagyok tini volt már egy pár kapcsolatom tekintve azt is ,hogy 24 éves vagyok ő meg 19. Ma már nem is kerestem eddig, mert nem érzem értelmét egész egyszerúen annyi hogy tetszik, és kár lenne kihagyni vele egy partyt akár megismerni jobban is<-szerintem ezért nem biztos, hogy lenne is értelme.

Abszolút én vagyok a beszélgetésekben a téma hozó kicsit zavaró, hogy okosabbnak érzem magam(sokkal nála) ő csak ilyen reagáló személyként működik, kisebb kivételekkel (ezt én nagyon utálom).

Szóval nem tudom mit is kéne vele kezdenem..fűzzem még picit, vagy inkább hagyjam mert csak felesleges energia pocsékolás lenne?

2016. okt. 29. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjad. Nincs értelme.
2016. okt. 29. 20:48
 2/3 RarityLuv ***** válasza:
A leírásodból azt szűrtem csak le, hogy nem is kedveled a lányt... Szerintem hagyd.
2016. okt. 29. 23:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát még nem a szívem csücske, mert eléggé butus tényleg. Jólvan 2-3 ember véleménye mindenképp figyelemre méltó :D
2016. okt. 29. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!