Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Van egy lány(18), már egy ideje, tartjuk a kapcsolatot kisebb szünetekkel a Facebookon. Ha azt vesszük ott is ismerkedtünk meg. Addig minden rendben van, hogy egy gyönyörű lány, és annak ellenére hogy igen félénk lány, a találkozásba is benne lenne. A problémám viszont az, hogy ő a jövőjét Olaszországban képzeli el, és ezért erősen tesz is. Már az egyetemet is kinézte, és olasz érettségit is fog tenni. Persze ez nem olcsó mulatság, de a szülők támogatják hisz van miből. Én viszont ha összejönnék vele komolyabban nem tudom, hogy hogy viszonyúlnék Olaszországhoz pl. Neki minden vágya ott élni. Már nem egyszer döntöttem úgy, hogy hagyom inkább, de a lány annyira tetszik hogy egy idő után ujra elgondolkozok ezeken. Szerintetek?2016. okt. 13. 15:33
1/1 anonim válasza:
Szerintem kockáztass. Próbálj meg vele összejönni, aztán amikor majd aktuális lesz Olaszország elgondolkodsz rajta komolyabban. Ha most annyiban hagyod a dolgot, mert "úgyis szakítanánk" vagy hasonlók, lehet egész életedben bánni fogod (még ha ez drasztikusan is hangzik).
Ha együtt vagytok meg tudjátok majd ezt beszélni. Lehet itthon marad majd miattad (bár ha felajánlaná én a helyedben elutasítanám, nem fosztanám meg az álmától)
Szerintem légy bátor és próbálj vele összejönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!