Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tanár-diák szerelem? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nevem Panni kérdése:

Tanár-diák szerelem? Többi lent

Figyelt kérdés
Érdekelne tanár-diák szerelem sztori. Ha van nektet, szívesen fogadnám, ha megosztjátok velem. Írhattok privátba is.

2016. okt. 28. 22:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Egyszer egyik diáklány a vizsgán felemelte a szoknyáját, ami alatt nem volt bugyi, és kérdezte, hogy ez így jó megoldás, ezzel átmehet a vizsgán? Benyomtam neki tövig a karót... az indexbe.

Ilyesmire gondoltál?

2016. okt. 28. 22:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem éppen xD
2016. okt. 29. 08:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes a tanárok a, csak érdekel hogy oldják meg ilyenkor, hogy ne tudódjon ki a kapcsolatuk!
2016. okt. 29. 12:33
 4/16 anonim ***** válasza:
Egyetemen nem foglalkoznak ezzel. Felnőtt emberek járnak oda.
2016. okt. 29. 20:44
 5/16 A kérdező kommentje:
Én inkább középiskolára gondoltam. Egyetemen már nem nagyon érdekli az embereket, hisz tényleg ahogy mondtad, felnőtt emberek járnak oda.
2016. okt. 29. 21:27
 6/16 anonim válasza:

A volt magán tanárokat azert tették ki az egyetemről mert hetye petyézet az egyik diáklánnnyal akit később el is vet feleségül es boldogan élhetek volna de ki rúgták és munka nélküli ember nem kellett a csajnak...

Tanulság! Ha diák vagy sok sikert!

Ha tanár akkor jo ha tudod nem lehet tanar es diák között semmi!

2016. okt. 30. 02:29
 7/16 anonim ***** válasza:
18 even aluli meg ne akarjon egy idősebbel kikezdeni. Ez törvénytelen.
2016. okt. 30. 06:38
 8/16 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy nem szabad, nem egyszer megtörtént. Én csak sztorira vagyok kíváncsi.
2016. okt. 30. 10:00
 9/16 anonim ***** válasza:
35%
#7: nem tudom, hogy ezt honnan veszed, de komplett hülyeség.
2016. okt. 30. 10:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Én csak szerettem a tanárommal de nem azért hogy átmenjek vagy jobb jegyeim legyenek. Csak úgy.
2016. okt. 31. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!