Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hátrány, vagy előny, ha a fiú és a lány más beállítottságúak? :D
Én humán beállítottságú vagyok, filozófia, szavalás, versírás, nyelvtanulás, ilyenek. Ha mondjuk összejönnék egy reál beállítottságú lánnyal, az szerintetek hátrány, vagy előny lenne érdeklődési köreink és párkapcsolatunk szempontjából? :D
16/F
Az ellentétek vonzzák egymást. Becsüld meg,ha egy reálos csaj van a láthatáron,mert manspság már kevés lány tud logikus gondolkodni,ezáltal kevesebb lány vonzódik a természettudományos tárgyak iránt.
Vagy esetleg kérdezd meg az adott hölgyet,hogy nem-e van ,amit szeret a humán tárgyak közül,pl. magyar,történelem stb.
Például én fizikát tanultam,míg a barátom bölcsészettudományt. Jövő héten lesz az 5. éve,hogy járunk,szóval szerintem semmi probléma nincs ezzel,mindketten tájékoztathatjátok egymást,mondhattok a másiknak újat. Eleinte mi is viccelődtünk,hogy bölcsész vs fizikus, de a harmónia ugyanúgy megvan köztünk még az ágyban :)
Egyébként már jártok,vagy nem? Mert ha szeretitek egymást ,akkor nyilván nem a tantárgyak iránti elhivatottság lesz a fő érv.:) 23/L
Ha van valami kérdésed,nyugodtan dobj privit :)
Figyelj haver ha megtörtént az első igazi szex ez a kérdés soha többet nem fog felmerülni garantálom
Minden csaj egyre vágyik attól függetlenül hogy függvénytáblázatot pásztáz vagy Radnóti regényt olvas az pedig az áyban nyujtott teljesitmény xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!