Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem érti hogy ez engem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti hogy ez engem nem érdekel?

Figyelt kérdés

Igazándiból az elején nem annyira zavart, de az elmúlt időszakban feltűnt, hogy csak ez az egy téma van ami érdekli. Szóval barátom gördeszkázik 2 éve és folyton ezzel nyaggat vagy éppen elhív, hogy nézzem meg, hogyan csinálja a haverjaival.

Szépen a tudtára adtam, hogy oké, ez a hobbija, de beszélhetnènk másról is. Ilyenkor elterelődik a téma másra, de egy idő után visszatérünk ugyanerre..

2016. okt. 15. 23:43
 1/1 Fruzs33 ***** válasza:
Akkor mond meg neki,hogy ne haragudj,de engem ez nem érdekel.
2016. okt. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!