Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ossze tudnatok jonni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ossze tudnatok jonni egy olyan lánnyal, aki vagdossa magat, de ha osszejottok vele abbahagyja, mert akkora szeretethianya van?

Figyelt kérdés
Mas problemaim is vannak, eleg sulyosak, azert fajultam idaig, de ha valakivel osszejonnek vagy lennenek barataim nem csinalnam. Akit erdekel hogy milyen szinten csinalom, irjon ram es kuldok kepet..
2016. okt. 15. 18:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem lenne kizáró ok, és nem is ítélnék el senkit emiatt. Egy ilyen lánnyal inkább csak még figyelmesebb lennék és éreztetném vele hogy mellette vagyok. :)

(amúgy engem érdekelne róla kép..)

2016. okt. 15. 19:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Én a te helyzetedben vagyok kérdező, de fordított esetben kb. szóba se állnék magammal.

Van igazság abban, amit írtok, egy ilyen pl. egy szakítás után általában csak rosszabb lesz. De minden eset és helyzet más, mindenki máshogy éli meg a dolgokat.

És szerintem nem fair ítélkezni.

2016. okt. 15. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:
pszichopata? xDDD ez a hét vicce. egy szeretethiányos pszichopata
2021. márc. 31. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!