Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! A barátnőm meglátta, hogy egy másik lány a hátterem!?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk a barátnőmmel,és lesreeneltem neki a beszélgetésemet a tánctanárunkkal.Csak egy dologról felejtkeztem el,hogy egy másik lány a hátterem,és a fotón ez pont látszott.
Úgy érzem,hogy mind a kettő lány tetszik és szerelmes vagyok beléjük egyszerre,de a barátnőmnek valami gyors és okos választ kéne adom arra a kérdésérére,hogy miért egy másik csaj a hátterem.
Ehhez gyorsan tudnátok adni tanácsokat,tippeket?
2016. okt. 14. 21:20
11/13 anonim válasza:
Ezt te ki nem magyarázod.
Kb. Olyan, mint amikor a férjét a szerzővel egy ágyban találja a felesége, és elkezd mentegetőzni.
Sok vicc kezdődik így. ;)
Pont azért, mert ez a helyzet menthetetlen.
12/13 anonim válasza:
"Régebben tetszett, és elfelejtettem átállítani." - baromság, de hátha beveszi.
13/13 anonim válasza:
Azt, hogy neked mit kéne írnod, azt nem tudom:( de a barátnődnek tudnék tippeket adni. Sokat gondolkoztam, de a kedvencem a: "B*aszd meg magad" lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!