Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » SOS! A barátnőm meglátta,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! A barátnőm meglátta, hogy egy másik lány a hátterem!?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk a barátnőmmel,és lesreeneltem neki a beszélgetésemet a tánctanárunkkal.Csak egy dologról felejtkeztem el,hogy egy másik lány a hátterem,és a fotón ez pont látszott.

Úgy érzem,hogy mind a kettő lány tetszik és szerelmes vagyok beléjük egyszerre,de a barátnőmnek valami gyors és okos választ kéne adom arra a kérdésérére,hogy miért egy másik csaj a hátterem.

Ehhez gyorsan tudnátok adni tanácsokat,tippeket?

2016. okt. 14. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt te ki nem magyarázod.

Kb. Olyan, mint amikor a férjét a szerzővel egy ágyban találja a felesége, és elkezd mentegetőzni.

Sok vicc kezdődik így. ;)

Pont azért, mert ez a helyzet menthetetlen.

2016. okt. 15. 08:56
 12/13 anonim ***** válasza:
"Régebben tetszett, és elfelejtettem átállítani." - baromság, de hátha beveszi.
2016. okt. 15. 09:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt, hogy neked mit kéne írnod, azt nem tudom:( de a barátnődnek tudnék tippeket adni. Sokat gondolkoztam, de a kedvencem a: "B*aszd meg magad" lett.
2016. okt. 15. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!