Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! A barátnőm meglátta, hogy egy másik lány a hátterem!?
Beszélgettünk a barátnőmmel,és lesreeneltem neki a beszélgetésemet a tánctanárunkkal.Csak egy dologról felejtkeztem el,hogy egy másik lány a hátterem,és a fotón ez pont látszott.
Úgy érzem,hogy mind a kettő lány tetszik és szerelmes vagyok beléjük egyszerre,de a barátnőmnek valami gyors és okos választ kéne adom arra a kérdésérére,hogy miért egy másik csaj a hátterem.
Ehhez gyorsan tudnátok adni tanácsokat,tippeket?
Szóval van barátnőd, de neked más is tetszik, pluszba a másik lány a háttered nem a barátnőd. Mondd el neki hogy tetszik neked az a másik lány, és szakíts a barátnőddel. Vagy találj ki egy hazugságot, a másik lányt felejtsd el örökre, és élj boldogan a barátnőddel, azzal a tudattal hogy hazudtál neki, és mellette más is tetszik neked.
Sajnálom, de erre nincs egy igazán jó megoldás sem.
Ezért él a férfi nemről az a sztereotípia, hogy mindegyik egy f@**...
Mondjuk te tényleg az vagy. Szakíts, a csaj jobbat érdemel.
"Ne légy barom."
Ezzel már elkésett. :D
Kötelet köss magadra majd rúgd ki a sámlit.
Szerintem ez a legjobb és leghasznosabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!