Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak gazdag lányt akarok majd később elvenni, de zavar, hogy a legtöbbjük nem a való világban él?
Sziasztok!
Mivel egyedüli gyerek vagyok nagybirtokos családban, így elvárt gazdag barátnő, több 1000 millió értékben vannak földjeink, gépeink, munkások stb. Nem akarok dicsekedni vele, de több száz millió bőven meg van évente.
A szüleim részéről és énfelőlem is elvárás hasonló pénztárcájú barátnő, ebben egyetértünk otthon, de az a bajom, hogy több lány akivel ismerkedtem, valahogy nem életszerűen gondolkozik, nem fogja fel ,hogy oké nekünk sok pénzünk van, rendes pazarló életet élünk, de rengetegen szegények, fillérekért robotolnak, ők csak azt látják ,hogy majdnem minden olyan ,mim amilyenek a szüleik élnek. A rózsaszínben látók , nem nagyon jönnek be.
Én nem tudom elképzelni egy olyan lánnyal el az életem akik ennyire el vannak rugaszkodva az élettől. Én nem vagyok elrugaszkodva, látom mi megy az országban éppen ezért is becsületes fizetést kapnak a munkások nálunk. Még ,ha azért több nagy gazda le is nézz minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!