Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak gazdag lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak gazdag lányt akarok majd később elvenni, de zavar, hogy a legtöbbjük nem a való világban él?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mivel egyedüli gyerek vagyok nagybirtokos családban, így elvárt gazdag barátnő, több 1000 millió értékben vannak földjeink, gépeink, munkások stb. Nem akarok dicsekedni vele, de több száz millió bőven meg van évente.

A szüleim részéről és énfelőlem is elvárás hasonló pénztárcájú barátnő, ebben egyetértünk otthon, de az a bajom, hogy több lány akivel ismerkedtem, valahogy nem életszerűen gondolkozik, nem fogja fel ,hogy oké nekünk sok pénzünk van, rendes pazarló életet élünk, de rengetegen szegények, fillérekért robotolnak, ők csak azt látják ,hogy majdnem minden olyan ,mim amilyenek a szüleik élnek. A rózsaszínben látók , nem nagyon jönnek be.

Én nem tudom elképzelni egy olyan lánnyal el az életem akik ennyire el vannak rugaszkodva az élettől. Én nem vagyok elrugaszkodva, látom mi megy az országban éppen ezért is becsületes fizetést kapnak a munkások nálunk. Még ,ha azért több nagy gazda le is nézz minket.

2016. okt. 10. 20:05
1 2 3
 21/26 okosóra ***** válasza:
Na figyelj te dunantuli faluban elo kis senki en Paraszt vagyok tudod a foldmuvelo fajta de akar hany evvel vagyok toled fiatalabb mindig sikeresebb leszek toled mert te csak egy gyoker vagy tudod szerintem meg mindig jobb fat vagni hogy ne fagyjon be a seggunk meg disznoszart lapatolni mintsem egy ekkora luzernek lenni mint amekkora te vagy mellesleg ha talalkozunk az utcan szolj ram hogy rugjak beled vagy kettot de amugy ne izgulj senkinek nem kell a szaros penzed en fiu vagyok de ha az en baratnomnek azt mondanad hogy adsz neki 50.000-et hogy legyen a csajod meg akkor sem mondana igent 1. Mert semmi szemelyiseged 2.mert nem penzehes. Amugy te nem csak azert vagy csoro mer a szuleidnek van penze de neked meg munkad sincsen hanem azert is mert semmi szemelyiseged meg semmmi normalitasod es most engem le lehet hurrogni hogy csoro paraszt vagyok de legalabb van szemelyisegem meg en most x evvel fiatalabb vagyok mint te de mar most tobbet tettem le az asztalra mint te valaha is fogsz te nem a dunantulon vagy paraszt te legszivesebben a varosban elnel de az a baj hogy a varos tele van ilyen seggarcokkal akik gazdagok de azert mert a szuleinek van 3-4 hektar foldjuk ezert o paraszt NEM te fogadjunk eletedben nem vagtal meg fat nem vagtad meg el az ujjad furesszel nem estel neki a kalyhanak es valoszinunek tartom hogy meg disznot sem vagtal. Nah latod?? Ez a kulombseg kettonk kozt
2017. jan. 2. 19:19
 22/26 okosóra ***** válasza:

Tisztelet a kivetelnek

(#22)

2017. jan. 2. 19:20
 23/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. jan. 2. 19:53
 24/26 anonim ***** válasza:
21-es teljesen igazad van az igazi parasztélet ott kezdődik favágással meg mikor a jó disznóvágás 2 napig tart. Nem ott hogy beülök az 50milliós traktorba azt megy magától. Kérdező te pedig látszik hogy még életedben nem dolgoztál meg a pénzért és nem tudod a pénz értékét.
2017. jan. 2. 19:54
 25/26 okosóra ***** válasza:
#24 👍
2017. jan. 3. 18:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Én nem fogom leírni az anyagi helyzetemet, mert nem látom értelmét. Viszont sose voltam pénzéhes lány. Mindig elleneztem azt, amikor a csaj akár egy fagyit is megvetet a barátjával magának. De egyetértek az előttem szólókkal.. Nem kéne a szüleid pénzére felvágni, hisz te semmit se értél el:) És sose a vagyon alapján válassz magadnak lányt. Mert azt nagyon meg fogod bánni!:) Sőt.. Az én ismerőseimet elnézve többre mennél egy szegényebb lánnyal, mint egy gazdaggal. Nagyon elkényeztetettek:) Úgy se tetszene neked. A hűség és a szeretet fogalmát meg nem ismerik.. Bár ki tudja. Engem pl zavarna ha gazdag lenne a barátom, lehet össze se jönnék egy ilyen felvágós fiúval (volt rá példa, de nem bírtam sokáig a menőzését és a beképzeltségét).. Szóval ne örülj neki ennyire
2017. febr. 2. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!