Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak gazdag lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak gazdag lányt akarok majd később elvenni, de zavar, hogy a legtöbbjük nem a való világban él?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mivel egyedüli gyerek vagyok nagybirtokos családban, így elvárt gazdag barátnő, több 1000 millió értékben vannak földjeink, gépeink, munkások stb. Nem akarok dicsekedni vele, de több száz millió bőven meg van évente.

A szüleim részéről és énfelőlem is elvárás hasonló pénztárcájú barátnő, ebben egyetértünk otthon, de az a bajom, hogy több lány akivel ismerkedtem, valahogy nem életszerűen gondolkozik, nem fogja fel ,hogy oké nekünk sok pénzünk van, rendes pazarló életet élünk, de rengetegen szegények, fillérekért robotolnak, ők csak azt látják ,hogy majdnem minden olyan ,mim amilyenek a szüleik élnek. A rózsaszínben látók , nem nagyon jönnek be.

Én nem tudom elképzelni egy olyan lánnyal el az életem akik ennyire el vannak rugaszkodva az élettől. Én nem vagyok elrugaszkodva, látom mi megy az országban éppen ezért is becsületes fizetést kapnak a munkások nálunk. Még ,ha azért több nagy gazda le is nézz minket.

2016. okt. 10. 20:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
van az osztalyomban egy csaj. nem gazdag,de 2hetente új mukorom, fodrasz, új ruham csak a legminosegibb boltbol,pushup mert csocse nincs,plusz mar halgattam azt is h milyen plasztikai mutetet akar.csak a mukorom 5000 mert olcso g.nehoz nem jar..na most kepzelj el ennek a peldajara egy gazdag csajt,aki sokkal több mindent akar ennél. feléli a millioidat aztán kitorolheted vele a sejhajod C: a penz rohadtul nem számít. persze kinek mi. én ugyan úgy tudok szeretni egy szegenyebb vagy egy gazdagabb fiut. a belso sokkal fontosabb. es a te egoista belsod csak a penzehes noket fogja vonzani:) en pl ki nem allhatom ha valaki veri magát h mennyi penze van.. rühellem. inkább élek egy normális szegény fiuval aki szeret,mint egy bekepzelt milliomos idiotaval:) és csak úgy mellekesen. rohadtul gáz hogy ennyire érdekelnek az anyagi dolgok. rá se nézel a csajra ha nincs a tarcajaban min 50000? vagy mi? rohadtul be fogsz egni párszor mire rá jossz hogy jobb egy kevesbe jó anyagi helyzettel rendelkezo,de penzbeoszto csaj,mint egy penznyelo gazdag kinyalt sejhaju riherongy.:)
2016. okt. 11. 19:31
 12/26 anonim válasza:
100%
Kérdező, én anyagilag tudom a lépést tartani sok mindenkivel, szerintem veled is tudnám, de ez a hozzáállás nagyon visszataszító és gáz. Nekem pl. nem számít az, hogy a jövendőbelim mennyire gazdag, legyen becsületes és szorgalmas, illetve intelligens, minden más másodlagos. Szerintem te vagy teljesen elrugaszkodva az élettől... De majd megtalálod a párod.
2016. okt. 11. 23:07
 13/26 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan ne vegyétek már. :DD

"NAGYBIRTOKOS"

Nekem itt végem, sziasztok :DD

2016. okt. 31. 13:22
 14/26 anonim ***** válasza:
56%
Na jó :D Most lett végem :D Megyek elbújok :D
2016. okt. 31. 16:02
 15/26 A kérdező kommentje:
Miért akkor minek hívják akinek ennyi földje van? Dunántúlon vidéken laktok? Akkor ezt ismerhetitek akinek ennyi földje van, mennyi bevétele van.
2016. okt. 31. 18:22
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
Ritka gyökér hozzáállás. Jobb is nekünk "szegényeknek" legalább van életünk. Nekünk is fontos a pénz de nem annyira hogy első helyen legyen! Remélem találsz magadnak egy gazdag beképzelt qrvát akit majd az fittnessben a személyi edzője kezelget.Nem baj!!De legalább egy kasztból valók vagytok!
2016. dec. 21. 06:30
 17/26 anonim ***** válasza:
Nos én agràrmérnöknek tanúltam 10éve. 7éve voltam szakmai gyakorlaton egy cégnél akkor kaptam egy félkomoly ajànlatot 1,2milliàrd forintért eladó egy kisebb mezőgazdasàgi cég. Megütött a nagy szàm....végűl kiszàmoltuk a piaci érték feléért kapnék mindent (főként gépet földet szàmoltuk ) Ja kérdező az 1000millió 1milliàrd...:) egyszerübben. Értem a kérdésed lényegét. Helyedben mezőgazdasàgi egyetemeken ismerkednék lànyokkal. Sok gazdag lánynak bűdös a tràgya szagu penz. Bàr esküszöm azt hittem a ti anyagi kategóriátiknak külön tàrsadalmi élete van.
2016. dec. 28. 15:45
 18/26 Párnahuzat ***** válasza:
Igaza van a kérdezőnek. Ha pl. egy szegényebb lányt vesz el, lehet hogy csak kihasználja/kellemetlenül érezné magát.
2017. jan. 2. 16:48
 19/26 anonim ***** válasza:
Kamu XD
2017. jan. 2. 18:44
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem csak a gazdag lányok élnek nem ebben a világban.

A lányok 65%-a nem itt él.

2017. jan. 2. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!