Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy szeretet?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és nagyon imádom. A legelején, amikor megismertem, azon a véleményen voltam vele kapcsolatban, hogy szép,de nincs meg benne valami, amit keresek. Így, levettem az első véleményem, és elkönyveltem így magamban. Idővel jobban megismertem, összejöttünk, és nagyon boldog vagyok vele.Csak egy baj van: amikor rágondolok, ez a rossz vélemény jut eszembe, és úgy érzem, nem vagyok szerelmes. De amikor erről sikerül elfeledkeznem, és valahogy máshogy jut eszembe, kapásból bever a szívem, vagy ha várom a buszát, nagyon izgatott vagyok.Ezekből sejthetem csak, hogy szerelmes vagyok.Nagyon tetszik, és tudom már az értékeit, és tökéletes számomra! Szerintetek ez lehet az oka annak, hogy nem tudom, mit érzek?2016. okt. 10. 16:43
1/2 anonim válasza:
Az érzéseid csak te ismerheted,DE én benne voltam egy hasonló történetben. Ugyanez,én voltam a lány és egy adott pillanatban az akkori barátom ezt bevallotta,aztán nagy szerelem,kb.fél év múlva viszont kezdtek alábbhagyni az érzései. Szakítottunk. Ma is felötlik bennem,hogy hol hibáztam...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, és sajnálom a kapcsolatod!
2016. okt. 10. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!