Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan hozhatom helyre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatom helyre?

Figyelt kérdés
Talalkoztam egy fiuval es nagyon megkedveltem viszont azt hiszem mindent elrontottam azzal hogy tok huylen viselkedtem... helyre szeretnem hozni de nem akarok nyomulosnak tunni..... Hogyan tegyem mindezt??

2016. okt. 9. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
"Bocs a hülye viselkedésemért"...mondjuk mert rossz kedvem volt/rossz volt a napom. Vagy bármi más miatt, találj ki valami egyszerűt. :)
2016. okt. 9. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszeltel vele?
2016. okt. 10. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt hogy "tök hülyén viselkedtél"?
2016. okt. 10. 18:01
 4/4 Alex2233 válasza:
Szerintem ha tetszel annak a fiunak akkor ezt az oldaladat s elfogadja. Ha meg nem foglalkozik veled a találkozásotok óta akkor azt javaslom, hogy inkább ne is foglalkozz vele.
2016. okt. 11. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!