Hogyan hozhatom helyre ezt a problémát?
Figyelt kérdés
Először is a gépem:
cpu: AMD Phenom II X4 Black Edition 965
alaplap: Alaplap neve Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H
vga: hd5870vapor-x 1GB
ram: 4gb Kingston ddr2 800Hz
A probléma: Régen ha futtattam akár egy csgot lolt (általában ezzel a 2-vel játszottam szabadidőmben) mindengyiknél fix fps meg minden, aztán elkezdett az fps droppolódni és élveszhetetlenül akadtak, hiába volt ott, hogy 120 fps mégis iszonyatosan laggolt és kényelmetlen volt
Most csgoba egyhelybe állok és benyomok egy fps countert akkor ezt mutatja: 120,120,120,40,120,30,120,10, tehát mikrolagok vannak.
Hogyan tudom ezt megoldani , a windowst már raktam, most 7 van rajta.
2016. júl. 27. 18:11
1/2 anonim válasza:
A lagolás lehet a magas pingtől is, a gépen belül meg a processzor nem szolgálja ki a VGA kártyát. Esetleg a tápegység kezd gyengülni, instabil. Mivel tök mindegy hogy 120 vagy 60 FPS, úgy sem látni igazán a különbséget, kapcsold be a V-sync-et. Néha segít tehermentesíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
30-as pingem nem azzal van a baj köszi az ötletet, ha le fixálom az fpst 60-ra ugyanúgy lefelé ugrál és játszhatatlan lesz minden.
2016. júl. 27. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!