Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan lánnyal akinek az egyik szemével gond van?
Hát arról ő nem tehet hogy rossz a szeme. Ha tetszik neked a lány és szereted akkor maradj mellette.
Mert ha valami veletlenszerű baleset folytán elveszîted a lábadat eszébe fog jutni hogy nem utasítottad el.
Nem tudom hogy magáról beszél e ez csak egy tanács.
Ha magáról beszél akkor se kell elkeseredni mert van attol olyan ember aki nem ítéli el mert rossz a szeme. Ugyan úgy ahogy a tolókocsis lányoknak is vannak fiúik vagy férjeik.
Attól függ, hogy öröklött vagy szerzett.
Értsd: ha a gyerekünk örökölhetné, akkor nem kéne ilyen nő.
Na most húzzál el a francba. Mi a francot foglalkozol te mások véleményével? Szégyelld magad komolyan, inkább hagyjad is szegény lányt a francba. F@*ZKALAP!
Ha tetszik valaki és szereted is, ne hogy már mások döntsenek helyetted, hogy kivel lehetsz boldog.
Nekik kell együtt lenni a lánnyal, ha együtt maradnátok, ők élnének vele, vagy a szar?
Van egy ismerősöm, egyáltalán nem ronda vagy béna a srác, egy olyan lánnyal van együtt, aki egyáltalán nem egy szépség, sőt baromi nagy szinten beszédhibás is, mert nem tud normálisan beszélni. A srácot nem zavarta, hogy a csaj ilyen! Ő meg is érdemli, hogy legyen valakije, de neked remélem nem lesz jó ideig, ha ilyen csíra nyomorék vagy!
Nem tudom, h. azóta 'be merted-e vállalni' az együtt járást - remélem, igen...
Én a helyedben azt mérlegelném, (a haverok vélelmezhető véleménye helyett), h. én, azaz Te :) hogy érzed vele magad. Passzol-e a személyiségetek, jól megértitek-e egymást, ő hogyan viszonyul hozzád, mennyire kedves, rendes, jó ember?
Ha ezekre a kérdésekre adott válaszok nagy része pozitív, akkor mindenképpen.
Az is egy szempont, h. így valószínűleg kevésbé kell tartanod a megcsalástól, mert szeretni fog(ja, h. vagy neki). (Én nem vagyok féltékeny típus, de van aki nagyon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!