A kutyám szemével gond van, csipás, mit tegyek?
Csipás a kutya és zöld 'takony' szerű folyadék jön ki a szeméből és állandóan rázza a fejét. Eddig törölgettem kamillás teával, de most olvastam, hogy az állítólag ront a helyzeten. Mit csináljak?
Állatorvos nem jön mert nem ér rá, vinni meg nem tudom :/
Az én kutyámnak akkor volt ilyen a szeme,amikor kötőhártya gyulladása volt.
Körömvirág teával kellett mosni, napi 3x és 2 óránként corneregelt kellett nyomni a szemébe, ez egy vénynélküli humán gyógyszertárban kapható gyógyszer.
Viszont a legfontosabb szemcsepp nevére amit szintén 2 óránként kellett kapnia,nememlékszem. De ez úgy is vényköteles gyógyszer, szóval doki nélkül úgy sem tudod megvenni.
Nagyon fontos, hogy kezeld, ez nem játék.
A kutyusom mentett kutya, az előző helyén nem kezeltek neki egy egyszerű gyulladást, és meg is vakult arra a személre! Műteni kellett 2x is, azóta is folyamatos gondok vannak vele, és ez már így is marad. Szóval valahogy próbálj meg dokihoz jutni mindenképp.
Köszönöm a válaszokat :)
Nagy nehezen csak kijött azt mondta, hogy allergiás reakció is lehet vagy akármi más is és vegyek neki Garasone szemcseppet, azzal kezeljem.
Hát remélem jó lesz, mert annyira nem nézte meg, de lehet pont annyira megnézte mint amennyire neki szüksége van rá.
Állatorvos létére eléggé félt a kutyától.
Mindenesetre a kamillától míg kezeltem elég szép lett a szeme bár valahol azt olvasom, hogy nem szabad valahol meg azt, hogy nagyon is jót tesz neki.
Mondjuk szerintem a kamilla nem hiszem, hogy ártana neki.
Sry hogy későn írok
Igen használt a szemcsepp bár elég nagy szenvedés volt cseppenteni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!