Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak! Szerintetek?
Szóval! 17 éves vagyok, a barátnőm pedig 15. Másfél hete vagyunk együtt és én megmondtam neki, hogy csakis akkor szeretnék vele szexelni, ha ő is szeretné. Nagyon kedvelem, de az egyik haverom azt mondta nekem, hogy ne feküdjek le vele, mert akkor liliomtiprás leszek és a barátnőm v. a családja akár be is perelhet.
Több kérdésem is lenne:
1) Tényleg liliomtiprássá válnék?
2) Elmondjam a barátnőmnek ezt?
3) Szakítsak a barátnőmmel vagy maradjak vele együtt? (Ezt azért kérdezem, mert nem vagyok biztos magamban, hogy visszatudnám magamat fogni még 1 évig és csak utána szexelni vele)
1) Ilyen dolog csak a Mónika show-ba létezik kb. és hülyeség is, mert ha 14 éves elmúlt akkor teljesen legálisan szeretkezhetsz vele, ha csak meg nem erőszakolod.
2) Micsodát?
3) Emiatt nem szakítanék vele, de ennyire nem vagy tisztában semmivel és másfél hét után ilyen hülyeségek miatt gondolkozol már is el a szakításon, akkor egy ideig én nem ajánlanék még neked kapcsolatot, bár az is igaz hogy ha nem szakítasz úgy is vége lesz elég hamar ennyi ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!