Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért akarja, hogy mindenki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja, hogy mindenki tudja hogy mi kavarunk?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen nem értem, és idegesítő is néha. Mivel elég népszerű is vagyok az emberek körében meg mindenki ismer a városban ahol élek, de tényleg mindenki ezért ő folyamatosan tudatni akarja a néppel valahogy ő velem volt így és úgy gondolom ez így érthető? Még ha konkrétan nem is , de úgy odar**kodik a képeim alá stb..amivel még önmagában nem is lenne probléma , mert aranyos tőle hogy így foglalkozik velem (tényleg értékelem) csak valamikor kicsit átesünk a ló túloldalára , és úgy érzem magam mint az úgymond "falu bikája" közben meg egyáltalán nem így van, és közben egy csomó ember féltékeny lesz rám , vagy megutál:D ez sem érdekelne igazából meg nem is érdekel. De ha valahova elmegyek akkor érezhető a nyomása ezeknek a dolgoknak nem tudom soha nem voltam divatból valakivel a nőknél ez szokás?
2016. okt. 3. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Komolyan szégyenled a párod, csak azért mert, aki? Ez eléggé gáz így... Nekem is volt ilyen kapcsolatom, ahol a párom akart titokban tartani, mert kis község, és pletykálnak. Ki a fenét érdekel? Élvezd ki azt, hogy szeretnek, vagy kergesd el emiatt. Ne akarj mást megváltoztatni, majd megváltozik az egyén ha maga akar.

Összefoglalva: ugyan.. ő ilyen, amilyen ez maga a személy, akibe bele estél. Soha ne szégyelld a párod

2016. okt. 3. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Zavard el!

Fogj magadnak olyat, aki szégyell, ezért nem akarja, hogy bárki is megtudja kavarástok.

Ha nem akarod, hogy kavarástok más megtudja, ne vedd zokon ha vaalaki rástartol! Azt sem, hogy melletted tőle is azt kéri, hogy ne tudja meg más.

2016. okt. 3. 21:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazatok van...velem is van probléma szerintem is bőven nem tudom mit foglalkozok egy picit az emberek véleményével. Azért átgondolom a dolgokat , és köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 3. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!