Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Min változtatott az hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min változtatott az hogy kapcsolatotok lett?

Figyelt kérdés
Mennyit találkoztok, mennyit beszéltek (telefon, facebook, skype akármi), hova mentek ilyesmikre gondoltam. Kort is írjatok ha lehet :)
2016. okt. 2. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
szia :) nekünk nem túl sok minden,hiszen barátokként kezdtük,annyi változott,hogy mindenféle eseményre együtt megyünk,rengeteget beszélünk,inkább sms-ben vagy telefonon :) lagzikba,vacsorázni,legtöbbet nálam vagyunk,sétálgatni,városban lógunk,nála stb :) mikor hogy hagyja időnk :D 17/L voltam,párom 20 éves,pont ma vagyunk 1 éve és 1 hónapja együtt hivatalosan :3
2016. okt. 2. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Első: És a szex? Csak azért merem megkérdezni, mert úgy is névtelen oldal.

Kérdésre:Nekem sok minden változott, sokkal kevesebb időm és pénzem lett, viszont sokkal jobban éreztem magamat a lány mellett akit szerettem. Barátaimra is próbáltam figyelni de kevesebbet találkoztam velük lényegesen.

19/f

2016. okt. 2. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es,hát picit hosszú :D amúgy rendszeres,hetente minimum 1 alkalom :) és barátokként is már volt :D
2016. okt. 9. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!