Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány akinek más tetszik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány az osztályból és szinte minden nap beszélünk.Elmondtam neki mindent és ő magáról minden témát át beszéltünk és eléggé tetszik nekem.Pár közös barátunk próbáltak segíteni de megtudtam hogy más tetszik neki nem tudom mit tegyek,az ismerőseink azt mondják,hogy ne mondjam el,hogy tetszik nekem,és nem tudom ha vissza utasít még 4 évig látni fogjuk egymást és eléggé kínos lenne szerintem...2016. szept. 27. 16:04
1/2 Technokol Rapid válasza:
Barátzónának hívják a szituációt. És a barátzónából nincs kiút. Gondolom az osztálytársad. 9.-es vagy? Ha neki más tetszik a legjobb az lesz ha békénhagyod. Volt olyan barátnőm aki az osztálytársam volt. Szörnyű volt. Közben és utána is. Végül sulit váltottam.
2/2 anonim válasza:
Sajnálom, de igaza van az elsőnek. Nem tudsz semmit se kihozni ebből szóval próbáld meg kihozni a legtöbbet ebből a barátságból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!