Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez gaz lenne?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gaz lenne? (Oszinten)

Figyelt kérdés
Gaz lenne ha egy 8.os lany jarna egy 7.es fiuval?

2016. szept. 23. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem gáz. 16/L

Amúgy mennyi a magasságkülönbség? Csak kíváncsiságból :D

2016. szept. 25. 18:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Kb 5-10 cm... Ehh://
2016. szept. 25. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Tudod én is egy 8.-os lány vagyok és nekem egy 6.-os fiú tetszik, aki évvesztes, ezért 6.-os, alacsonyabb nálam egy kb. 5 vagy több centivel, de igazából nem érdekel. Először nekem is fura, de megszoktam,mert egyáltalán nem zavar, mivel nem a magasságot nézem, hanem a külsőt és a belső tulajdonságokat! Sajnos nagyon félénk vagyok, nem merem nagyon megszólítani, szóval korkülönbség ide vagy oda szerintem nem gáz, és én örülnék, ha egy fiúnak (akár hány éves) de lenne annyi bátorsága, hogy hozzámszóljon vagy udvaroljon. Szóval ha tetszik,tedd meg az első lépést, ha esetleg még nem volt! :)

Amúgy ha jártas vagy csajozós témába vagy valami, akkor légyszi írj privátba, mert akkor szeretném, ha segítenél :) )

2016. szept. 28. 18:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! bocsi de úgy emlékeztem a nemed is odaírtad, szóval, ne haragudj ha esetleg lány vagy :D :(
2016. szept. 28. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!