Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petra0823 kérdése:
Megtennetek a kapcsolatotokert?
Figyelt kérdés
En 14/L vagyok es a baratom akivel mar 2 honapja vagyok egyutt 16 eves. O mar le akar fekudni velem, vagy azt mondja legalabb pettingeljunk. De en meg nem erzem magam eleg kesznek ezekhez, szoval feljott az az otlet, hogy megcsinalja massal es utana vissza jonne hozzam.. szerintetek mukodhetne? Eleg nagy ketelyeim vannak, de nagyon szeretem es nem akarom elvesziteni azert mert en meg nem vagyok eleg erett..2016. szept. 21. 17:46
1/13 anonim válasza:
Nyílvánvaló ezek szerint hogy nem tartja eléggé tiszteletben azt hogy még ehhez érned kell. Én a helyedben otthagynám mert az nem megoldás hogy félrekifircol aztán visszamegy hozzád.... Hozz egy komoly döntést mert ha tovább húzod ezt akkor a fájdalom még nagyobb lesz.
2/13 anonim válasza:
Ne feküdjetek le!!!
Nagyon, de nagyon esetleg az orál (szopás), de azt is csak akkor, ha te is szeretnéd és magad tudod adni közben. Ha görcsösen csinálod és nem akarod, nem lesz jó.
Ha mindenképp le akar fektetni, mondd meg neki, hogy ennyi volt, ennyit nem ér a dolog.
3/13 anonim válasza:
Nem tenném meg
Egy kanos idióta ha mással akarja én dobnám
4/13 anonim válasza:
Ezzel konkrétan kimondta hogy csak meg akar fektetni
5/13 anonim válasza:
Te jó ég, ez de beteg!!!! És te még gondolkozol ezen????
6/13 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, igen eleg sokszor gondoltam mar ra de tulzottan szeretem hozza.. de ez lesz sajnos valoszinu..
2016. szept. 21. 17:54
7/13 A kérdező kommentje:
Nem voltam eleg konkret, bocsanat.. nem o mondta ezt hanem nekem jutott eszembe, hogy mi lenne ha ezt tenne..
2016. szept. 21. 17:57
8/13 anonim válasza:
Ha egyszer megteszi, mi a garancia hogy nem teszi meg újra? Ha úgy veszi, hogy ezután már bármikor lehet. Ha tènyleg szeret, akkor vár rád. Ha meg e miatt szakít veled, akkor csak meg akart fektetni tèged. De ha szeret ès tisztel akkor meg vár tèged, figyel rád ès nem dug más lányokkal.
9/13 anonim válasza:
Csak ezért ne csináld, mert ő akarja és te nem, ne hagyd, hogy rád erőltesse.
A másik meg, hogy ennyire ne becsüld alá és aláztasd meg magad, hogy próbálja meg mással és utána menjen vissza hozzád. Ez nonszensz.
10/13 anonim válasza:
Dobd a pasit. Most. Ez egy skalpvadász és csak a szex a fontos neki. Keress egy értelmes srácot, aki vár rád. Mondjuk azt, akit eddig észre sem vettél, mert kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!