Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtennétek, amit a barátotok családja kér?
Szerintem ezt nem kell a tudtukra adni! Ez a saját intimszférátok!
Mind a ketten felnőttek vagytok! Nem sok beleszólásuk van!
Ha szeretnétek egymást akkor tegyétek meg! De ügyeljetek a védekezésre! És akkor nem lesz gond 😉 ha megtörtént és véletlen rákérdeznek akkor vagy füllentsetek egy picit vagy mondjátok azt hogy nincs közük hozzá!
Persze lehet hogy ez nem ilyen egyszerű..de én így gondolom..
Oké,hogy örülsz, mint majom a farkának,hogy van barátod, de 2 hónap semmi. Ennyi idő alatt nem kell megdugatni magad...... :)
Nem, nem tenném meg, amit kérnek, mert egy baromság. Felnőtt emberek vagytok, nehogymár ők mondják meg, mit mikor csináljatok.
Én itt hirtelen csak 3 problémát látok:
- ha lefeküdtök, és ez kiderül, akkor meg kell, hogy öljenek. Jó, nem biztos, hogy tényleg megteszik... de érdemes ezzel élni?
- ha összeházasodtok, akkor te is muszlim leszel. A gyerekeid is azok lesznek. Ha később bármelyikőtök ki akar térni (pl. kereszténnyel házasodnál), akkor viszont már a bíróság fog halálra ítélni, ha olyan országban leszel éppen.
- azt pedig, hogy te (és a gyerekeid) melyik országban éltek, ő dönti el.
Szóval... óvatosan. Most persze, hogy nagyon kedvesek.
De ez nem feltétlenül tart örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!